Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Hilmi Türkmen keşkek ikram etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, beraberinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaşla Kirazlıtepe’de bir keşkek şenliği düzenleyerek bölge halkına seçimde kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Dorukkiriş Köyü Derneği folklor ekibinin gösterisiyle başlayan şölende konuşmalar bölümünde mikrofona ilk olarak gelen Sinan Aktaş, sözlerine soğuk ve rüzgarlı havayı kast ederek, “buraya ne zaman gelsek hava Kadırga’yı ve Sisdağı’nı aratmıyor. Ağasar’ı her daim burada yaşıyoruz” diye espri yaparak başladı ve desteklerinden ötürü herkese teşekkür etti.

 

Daha sonra konuşan Hilmi Türkmen de, bütün çirkin oyunlara ve ittifaklara rağmen hem Üsküdar hem de bütün yurtta büyük bir başarı kazandıklarını, Üsküdar özelinde bu başarıda Kirazlıtepe halkının büyük katkısı olduğunu söyledi ve AK Parti Kirazlıtepe Mahalle Başkanı Bekir Durmuş’u sahneye alarak özellikle teşekkür etti. Rakibi olan CHP Adayı İhsan Özkes’i de hicveden Türkmen, sözlerini “ilk kez burada açıklıyorum. Buranın adı Kirazlıtepe. Öyleyse kısa bir süre sonra başlatacağımız bir kampanya ile müsait olan her yere dikilmek üzere kiraz fidanı dağıtacağız. Kirazlıtepe gerçekten Kirazlıtepe olacak” diyerek tamamladı.

 

Daha sonra hep birlikte keşkek şölenine geçildi. Hilmi Türkmen davetlilere kendi eliyle keşkek ikram etti.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.