Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Hilmi Türkmen gövde gösterisi yaptı
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından 27.01.2014 Pazartesi akşamı Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde Belediye Başkan Adayı Tanıtım programı gerçekleştirildi. Aday Tanıtım programında AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti İstanbul milletvekili İsmet Uçma birer konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen'in özgeçmiş videosu gösterildi. Video'dan sonra Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen sahneye davet edildi ve yeni dönem ile ilgili teşkilat mensuplarına hitap etti.

Tıklım tıklım dolu salonda konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesilen Hilmi Türkmen sözlerine Üsküdar ilçe başkanı Sinan Aktaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı ve şöyle devam etti. “23 yıldır Üsküdar’da yaşayan ve Üsküdar’ın siyasetinde olan bir kardeşinizim. Bu 23 yılın son 10 yılını da Üsküdar Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak geçirdim. Şimdi yeni bir göreve talip oluyorum. Üsküdar tarihi çok eski ve fethi gören bir şehirdir. Bir barış şehridir, tarih şehridir. Üsküdar’ın özellikle son 10 yıl içinde nereden nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. Her şey Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir belediye başkanı olmasıyla başladı. Üsküdar’ın talihi de o zaman değişmeye başlamıştır. Üsküdar 10 yılda dünyanın gıpta ettiği bir noktaya gelmiştir, tek başına Marmaray bile Üsküdar’ın son 10 yıldaki kazanımlarını göstermeye yeter de artar bile.

Seçimleri kazanma konusunda hiçbir endişemiz yok. Bizim hedefimiz oy oranımızı Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alarak partimizin ortalamasını yükseltmektir. 30 Mart seçimleri sadece belediye başkanlığı seçimleri değil, milletimizin büyük şahlanışındaki kararlılığını bir kez daha gösterme seçimidir. Partimiz, Başbakanımız, ülkemiz ve milletimiz üzerine oynanan oyunları bozma seçimidir. İnanıyorum ki biz Üsküdar’da Türkiye ortalamasının üzerine çıkacağız. Sizlerin sadece oylarınıza değil, rehberliğinize talibiz. Bugüne kadar Üsküdar’da önemli hizmetler yaptık, bunları sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Yeni dönemde daha iyisini yapacağız. Kadrolarımız, imkânlarımız ve tecrübemiz buna müsaittir.”

Hilmi Türkmen daha sonra Üsküdar’da gerçekleştirmeyi tasarladıkları projeler hakkında kısa kısa bilgiler verdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.