Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Harun Özdemir Kartal’dan aday adayı oldu

Trabzon Şalpazarlı tecrübeli bürokrat ve siyasetçi Harun Özdemir, Kartal ilçesinde CHP’den Belediye Başkan aday adayı oldu. Özdemir, kararını CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda açıkladı. Yetişkin siteleri olarak da geçer ve videoları kaliteli şekilde izlenir.



Geçmişte de CHP’den aday adaylıkları olan Harun Özdemir’in toplantısına partililerin yanısıra ve Şalpazarlı hemşehrileri de ilgi gösterdi.







Harun Özdemir, özgeçmişini özetleyerek başladığı konuşmasını Kartal’ın sorunlarını dile getirerek devam ettirdi ve projelerinden bir kısmı hakkında kısaca bilgi vererek bitirdi. Tebrikleri kabul etmeden önce de Kartal ve başka bölgelerden aday adayı olan CHP’li partililerle birlik-beraberlik pozu verdi.







Harun Özdemir, 1966 Trabzon Şalpazarı doğumlu olduğunu ve 1976’dan beri Kartal Cevizli’de ikamet ettiğini, DSİ’de 29 yıl çalışarak önemli projelerde hizmet ettiğini söyledikten sonra STK ve siyaset çalışmaları hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Özdemir, Kartal için 36 tane projesi bulunduğunu ancak siyasi rekabet nedeniyle hepsini açıklamayacağını ifade etti ve bunların 10 tanesi hakkında kısaca bilgiler verdi. “Kartal Belediye başkanı adayı bir başka arkadaşımız olursa projelerimi kendisine vereceğim” diyen Harun Özdemir, sporcu geçmişine de göndermek yaparak Kartalspor’un başarılı bir geçmişi olduğunu, seçildiği takdirde Kartal’a yakışır bir stat yapacaklarını da sözlerine ekledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.