Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm istifa

Fehmi Cengiz MHP'den istifa etti!


Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, bugün partisi MHP'den istifa etti. Şalpazarı MHP İlçe Başkanlığı'na verdiği dilekçede "Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum. Kaydımın silinerek tarafıma bildirilmesini saygılarımla arz ederim" diyen Fehmi Cengiz, dilekçesinde istifasına bir gerekçe göstermedi.

Geçen hafta sonu düzenlenen MHP Kongresi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kullandığı tabirleri rencide edici bularak istifa kararı alan Cengiz'i Koray Aydın'in vaz geçirdiği haberi gelmişti. Ancak Koray Aydın'ın bütün çabalarına rağmen Fehmi Cengiz ikna olmadı ve bugün öğle saatlerinde istifasını verdi. 








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet Bektaş. 11 yıl önce

siyaset meyvenin olgunlaşmasını bekler,sayın başkanımızda uygun zamanı buldu sanırım.

Avatar
Başoba Çeşmeler. 11 yıl önce

trabzon buyuksehır olunca salpazarı beledıye baskanı da sadece kırec, derekoy, korusten ,camgırış, kalecık ve turalıusagı mahallelerının oyları ıle degıl tum ılce koylerının oyları ıle secılecek. yanı artık butun koylerın oyu cok onemlı onun ıcınde ılk once oyları toplayacak bır partı lazım. sonrada aday gosterılme potansıyelı baskan bence akp ye gecebılır

Avatar
Veysel Bektaş 11 yıl önce

Hasan bey size teşekkür ediyorum; ayrıntılarıyla olayı gündeme taşıdınız,açıklamalarınız tam yerinde,sağolun

Avatar
Hasan Keskin. 11 yıl önce

Daha önceleri planlanmış, ama uygun bir an kollanarak yapılmış ise, muhakkak bir yol haritası vardır Sn. Belediye başkanımızın. Yoksa, ani bir refleks sonucu vuku bulmuş bir tasarruf ise, sn. Hocama yakışan bir tarz değil bu. Kaldı ki, partisinin liderlik yarışında, bence çop önemli bir ağırlık kazanmış olan Koray Aydın'ı zora düşürdüğünü de hesaba katmalıydı; adama sorarlar, " sen liderliğe oynuyorsun ama, kapı komşun, yol arkadaşın bile seni yanlız bırakmadı mı?" diye... Siyaset, asıl zor zamanlarda rayda kalmayı gerektirir, bu gel gitleri, ani tavır değişikliklerini maalesef Şalpazarımızda çok sık yaşamaya başladık. Bu hayra alamet değil, kamuoyunu zayıflatan bir süreci başlatıyor her zaman. Hangi partiden olursa olusun, siyasete girin diye gençlere hep çağrı yapıyoruz. Bunu yaparken de, başarının süreklilikte ve ilkeli olmakta, bir de çok çalışmakta saklı olduğunu ilave ediyoruz. Bunu pratikte de hayata geçiren insanlarımızın sayıs ne kadar çok olursa, müsbet sonuçlarının da aynı oranda olacağına inanıyorum. Herşeye rağmen, istifa tek taraflı bir tasarruftur, saygı duyuyorum. Hayırlısı olsun...

Avatar
Baki Kekeç 11 yıl önce

hayırlısıyda buydu hasan başkan en ğüzelini yapdı bence

Avatar
Mustafa Demirtaş 11 yıl önce

ünal yenim CHP li kadın belediye başkanına bi bak çırıl çıplak namaza durmuş yorum beklerim.bu dimle alay etmekmidir yoksa çağdaşlıkmıdır.

Avatar
Muhammet Kurtkaya 11 yıl önce

Allah fehmi cengizden ragzı olsun uzun ömürler versin bize cok yardımı dokundu

Avatar
Muhammet Bulan 11 yıl önce

Adam ne yapsın akp'den ilçeye yardım gelmeyince,birde Bahçeli tekrar genel başkan oluncada baktıki ondada hayır yok istifa etti.Bağımsızda olsa yinede Fehmi hoca..