Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Şalpazarı Haber eylül vefat

Fatih Yılmaz resmen aday adayı oldu.
Bu gün müracaat dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay`a veren Fatih Yılmaz, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Çok Değerli Ak Parti'li arkadaşlarım, Saygı değer Şalpazarlı Hemşehrilerim.

30 Mart 2014 tarihinde Şalpazarı İlçemizin kaderinin belirlenceği çok önemli bir seçim yapılacak.

Ak Parti ikdidarımızın Türkiye'de gerçekleştirdiği başarılı hizmetleri, Şalpazarı'nda da hayata geçirmek için Şalpazarı Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.

Doğduğu günden beri Şalpazarı'da yaşayan bir kardeşiniz olarak, sizleri çok yakından tanıyor, sorunlarınızı ve çözümlerini de çok iyi biliyorum.

Laf değil iş üreten küçük hizmetlerlen övünen değil büyük hizmetlerlen yetinmeyen bir belediye tesis ettmek üzere yola çıktık.

Herkeslen barışık, dürüst ilkeli, adaletli ve halkını seven bir Belediye anlayışı ile sizlere  sizmet etmek istiyoruz.

2004 Yılında beri Ak Parti İl Gençlik Kolları'nda başlayan siyasi yaşamımı, sizlerin teveccühü ile partimizden aday gösterilmem halinde Şalpazarı Belediya Başkanı olarak sürdürmek istiyorum.

Buraya kadar gelerek beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum dedi.

Fatih Yılmaz yaptığı konuşmanın ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı Merkezine gelen çok sayıda partililer ve Ak Parti Belediye Başkan Aday adayları tebrik ettiler.

Fatih Yılmaz Kimdir;

1979 Yılında Şalpazarı'nda doğdu.İlkokulu Şalpazarı merkez İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra 2 yıl süre ile Sütpınar Kuran kursu'nda yatılı olarak Hafızlık eğitimi gördü. Daha sonra sırası ile Şalpazarı Ortaokulu ve Lisesi'ni bitirdi. İ

Hanen Anadolu Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimi bölümü 2. sınıf'ta okumakta.

1993-2003 Yılları arasında Eczacı kalfası olarak çalıştı.Şuanda eşine ait Şalpazarı Hayat Eczanesi işletmeciliği dail olmak üzere, Akaryakıt ve Gıda sektöründe ticaret ile uğraşmakta. Vatani görevini 2002 yılında bedelli olarak yapan Fatih Yılmaz evli ve 3 çocuk babası.

Ak Parti'nin kuruluşundan sonra Trabzon İl gençlik kolları'nın yönetimi ve yürütme kurullarında 2007 yılı'na kadar görev yaptı. 29 Ocak 2012 tarihinde Ak Parti Siyaset Akademisi Programı'nı başarıyla tamamladı. 4 Dönem Şalpazarı İlçe yönetiminde, İlçe Başkan yardımcılığı görvini yürütürken 30 Mart 2014'te yapılacak olan mahalli seçimlerinde, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayı üzere görevinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.