Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Faruk Özak Şalpazarı Esnafı'nı ziyaret etti.
30 Mart'ta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarında Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’e  destek olma amacı ile Şalpazarı'na gelen Trabzon Milletvekili ve eski spor Bakanı Faruk Nafiz Özak, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay’ı İlçe binasında ziyaret etti.

AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz ve beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ile bir süre sohbetin ardından İlçemize bağlı Güdün ve Geyikli Yeşilurt mahallesindeki cenaze merasimlerine katıldılar.

Cenaze dönüşünden sonra, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, İlçe Başkanı Metin Günay, Ak Parti Şalpazarı belediye Başkan adyı Fehmi Cengiz,Yönetim kurulu üyelerinden Birgül Yılmaz ve Meclis üyeleri ile birlikte İlçe esnafını ziyaret ederek, esnaflardan Belediye Başkan Adayı Fehmi Cengiz’e destek olmalarını istedi.

Şalpazarı esnafı'nın sorunlarını dinleyen Bakanı Faruk Nafiz Özak, köylerin sorunlarını tesbit ettiklerini bunlarında en yakın zamanda çözüme ulaşacağını söyledi.

Esnaflar; Şalpazarı İlçesi içerisinde yapımı devam eden ancak bazı sebeplerden dolayı açılışı gerçekleşemeyen Kapalı spor Salonunun bir an önce eksiklerin tamamlanarak açılmasını ve Köylerde bulunan sağlık ocaklarının hizmete girmesini köy merkezinde yaşam şartları çok zor olduğunu söylediler.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.