Öne Çıkanlar Beykoz Selahattin Ural vali Bişi kentsel dönüşüm

Cumhur İttifak Trabzon'da Destan Yazacak

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta Trabzon’da destan yazacağını söyledi.  

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN CUMHUR İTTİFAKI”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. 

Esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Balta, daha güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı’na destek verilmesi gerektiğini belirterek, ''Şalpazarı’nda Cumhur İttifakımızın adayı olan Refik Kurukız’a en büyük desteği hep beraber yapacağız. Birileri kenarda köşede söylüyormuş ki biz kazanınca AK Parti’ye geçeceğiz, orada adamlarımız var. Öyle bir şey yok, yalan atıp milleti kandırmasınlar. Herkesin yolu kendine göre hayırlı olsun. Şalpazarı’nda Cumhur ittifakının adayı Sayın Kurukız’dir. Büyükşehirde ve ilçelerde Cumhur İttifakı’nı en güçlü şekilde destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte daha güçlü Türkiye için birlik, beraberlik ve dirlik için kalan günlerde kapı kapı dolaşıp birlikte çalışacağız. Cumhur İttifakı 31 Mart’ta Trabzon’da destan yazacaktır. Şalpazarı’nda kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle cumhur ittifakı kazanacaktır ve Şalpazarı kazanacaktır, hizmetler de devam edecektir. Refik Kurukız başkanımız projeleri hazırladı ve yakında tek tek sizlere açıklayacak. Her biri iktidarın desteğiyle olacaktır. Maddi kaynak ve hükümet desteği olmadan projeler hayata geçirilemez. Bizler Ankara’da Belediye başkanımızın ve belediye meclis üyelerimizin emrinde olacağız. Bunu yaptık ve bundan sonra da yapacağız” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ELİMİZİ DEĞİL VÜCUDUMUZU TAŞIN ALTINA KOYDUK”
Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhur İttifakının karşısında acayip bir ittifak var, çok farklı bir ittifak, kimler kimlerle beraber hiç belli değil. Aslında belli yan yana gelmeyecekler hep yan yana geliyor.  Kim bunlar CHP ve Sözde İYİ Parti resmiyette ikisi gözüküyor. Ama bunların iki tane daha ittifakları var kim onlar? HDP ve Saadet. Kamera arkasında ortaklar ama amblemlere gelince resmi ittifak yapmıyorlar niye? Milletin tepkilerinden korkuyorlar. Dörtlü çete. Bu dörtlü çete şu anda sandığa beraber gidiyorlar. Tek gayeleri Recep Tayyip Erdoğan, milletin 15 Temmuz gecesi sokakta kurduğu bu Cumhur ittifakını yıkabilmek. Biz de MHP ile Cumhur İttifakı'yla gidiyoruz. Cumhur İttifakı 'beka meselesi' diyor. Kime? İşte bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlere karşı beka meselesi. 7 Haziran seçimlerinde alınan sonuçlara kimin sevindiğine bakıldığında bu seçimin ne denli önemli olduğu ortaya çıkıyor. Dolayısıyla Cumhur İttifakı’nın alacağı oylar çok çok önemli. Onların aldığı her oy CHP’nin işine yarar, İYİ Parti’nin işine yarar, HDP’nin işine yarar. Dış güçlerin işine yarar. Unutmayın. Cumhur ittifakının kazanabilmesi için saha çalışmalarına ara vermeden devam etmeliyiz. Biz Cumhur ittifakı için elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk ve bunu başaracağız'' dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.