Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Sefer Özdin Fatih Karagöz Karadeniz

Çabuk: Şalpazarı adayı AK Parti'den olmalı

Şalpazarı AK Parti eski ilçe başkanı ve Trabzon AK Parti eski il başkan yardımcılarından Av. Nevzat Çabuk, önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Şalpazarı Belediye Başkan adayının AK Parti’den gösterilmesi gerektiğini savundu.

Seçmenin genel kanaati de bu yönde

Şahsi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Çabuk, şu ifadeleri kullandı:

Geçmiş dönemlerde genel seçimlerde AK Parti’nin ilçede aldığı oy MHP’den kat be kat fazla olup, 2023 genel seçiminde AK Parti’nin oy oranı yüzde 54, MHP’nin oy oranı yüzde 12’dir. İYİ Parti dahi ilçede yüzde 17 oy almış ve MHP ilçede 3. Parti olmuşken bu dönem Cumhur İttifakı adayının AK Parti’den olması gerektiği bir realitedir. İlçede AK Parti seçmeninin genel kanaati de bu yöndedir.

Yerel seçim yaklaşırken seçmenlerin genel kanaatlerinin dikkate alınmasının seçim sonuçları açısından etkili olacağı aşikârdır

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 6 ay önce

Katılıyorum aynen doğru cumhur ittifakı her daim beraberdir saygılar

Avatar
emekli çoban...!!!!!!!!!! 5 ay önce

küçük ilçelerde ne yazık ki bu çekişmeler had safhada, yahu şalpazarında başkan o olmuş bu olmuş çok mu önemli? aslında başkana bile gerek yok kaymakam bey ihtiyaçları belirlesin sırasıyla yapılsın...ama olmaz illa başkan olacakmış...
küçük yerlerin küçük hesapları böyle oluyormuş...
-nevzat bey başkanlık için çok hevesli yahu verin başkanlığı tartışma bitsin......
-mevcut adaylarda encümen bilmem ne olsun tartışma bitsin
-maaşı da 100000 tl olsun
-bırakın tartışmayı da en iyisi şalpazarı ilçesini, şalpazarının vekili olan salih coranın ilçesi tonyaya bağlanın nasıl olur, en azında yollar asfalt veya beton olur...!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Birol karaoğlan 6 ay önce

Cumhurittifakı bileşenlerinde siyaset yapan veya yapmayı düşünen kişilerin konuşma ve beyanlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.cumhurittifakı al gülüm ver gülüm ile kurulmuş bir ittifak değildir MHP GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN "Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhur İttifakı al-ver süreciyle kurulmamıştır. Cumhur İttifakı’nın ortak paydası mevki-makam hırsı değil, Türk milletinin tarihi ve dokunulmaz haklarıdır. Cumhur İttifakı, cumhurun şeref nişanesi, Cumhuriyetimizin kuruluş ruhunun nigehbanıdır. Yolu doğru olanın yükü de ağırdır. Bu yük fedakar yürekler tarafından omuzlanmıştır"ifadeleri olayın küçük bir özetidir.Biz parti yöneticelerine liderlerimizin iki dudağı arasından çıkacak söze bakarak aday ondan olmuş bundan olmuş demeden taşın altına elimizi değil gövdemizi sokarak cumhurittifakını anlatarak en yukarı oy oranına sahip olarak liderlerimizin sözünü yere düşürmememiz gerekir.Kaldı ki MHP nın ağırlığı aldığı oy oranı ölçülemez.

Avatar
Av.nevzat çabuk 6 ay önce

Birol bey.benim beyanatım son derece tarafımca düşünülerek ifade edilmiş bir beyanat.beyanatımın içeriğinde cumhur ittifakı aleyhinde bir cümle yok.olamazda.aday yine ittifak içinden olacak zaten
.benim ifade etmek istediğimi herhalde anlaşılmamış.şuanda ittifak içinde adayın hangi partiden olacağı ole ilgili alınmış bir karar yok.benim ifade etmek istediğim.ittifak içinde adayın hangi partiden olması gerektiğine dair somut verileride ortaya koyarak görüşümü ifade ettim.