Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Aydın Bıyıklıoğlu Şalpazarında Danışma Meclisine Katıldı



Şalpazarı AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, İlçe başkanı Metin Günay başkanlığında parti binasında toplandı. Toplantıya AK Parti Trabzon milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve il yönetiminde bulunan Birgül Yılmaz, Trabzon AK Parti İl Başkan yardımcısı Av. Nevzat Çabuk ve Faruk Kanca katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşmalara geçildi. Sırasıyla ilçe başkanı Metin Günay, il başkan yardımcısı Nevzat Çabuk, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sabri Muhçu ve kadın kolları başkanı Emine Öztürk birer konuşma yaptılar.

Toplantıda önce son günlerde artan terör olaylarıyla birlikte gelen şehit haberleri, daha sonra da 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları konuşuldu. Düzköy muhtarı Şaban Yılmaz ile Kabasakal muhtarı Mustafa Kayar Kadırga’daki su sorununu ilettiler. İki muhtar, yaz aylarında yaylalarda yaşamayı tercih edenlerin ciddi bir su sorunuyla karşı karşıya olduklarını, bazı yaylaların resmi olarak Maçka ilçesine bağlı topraklarda bulunduğu için yasal problemler yaşadıklarını ve resmi makamlara defalarca bu konuyla ilgili başvurdukları halde bir sonuç alamadıklarını ifade ettiler. Milletvekiline iletilen bir başka sorun da, yine yaylalarda elektrik bedellerinin tahsilatı konusunda yaşanan karmaşayla ilgili oldu. Aydın Bıyıklıoğlu da arkadaşlarıyla konuşup sorunları halledeceğini söyledi.





Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.