Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Av.Hilmi Türkmen Üsküdar Belediye Başkan Adayı
İki dönemdir Üsküdar Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten ve 30 Mart yerel seçimleri için görevinden istifa ederek AK Parti’den Üsküdar Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan hemşehrimiz Hilmi Türkmen’in başvurusu kabul edildi ve kendisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.

1973 Trabzon Şalpazarı ilçesi Dorukkiriş doğumlu Hilmi Türkmen, ilköğretimini Trabzon Şalpazarı’nda, orta öğretimini Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi’nde, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.
 
Meslek hayatına 1996 yılında Üsküdar’da serbest avukatlık yaparak başlayan Hilmi Türkmen, sosyal sorumluluk gereği çeşitli mesleki, eğitim, sağlık, kültür ve sosyal yardım alanındaki Sivil Toplum Kuruluşlarında kurucu ve yönetici olarak görev aldı. Bunlardan bir kısmı; Klasik Türk Sanatları Vakfı ile MAVERA Eğitim ve Sağlık Vakfı kurucu üyeliği ve mütevelli heyet üyeliği, HUDER (Hukuki Araştırmalar Derneği ) yönetim kurulu üyeliği.

Aktif siyasete 1992 yılında Refah Partisi ile başlayan Hilmi Türkmen, sırasıyla Üsküdar Gençlik Kolları Teşkilat başkanlığı, 1998 yılında Fazilet Partisi Üsküdar İlçe yönetim kurulu üyeliği, 2002 genel seçimlerinde ve 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti Üsküdar İlçe SKM başkanlığı, 2003-2004 Ak Parti Üsküdar teşkilatlanmadan sorumlu İlçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Hilmi Türkmen evli ve ikisi kız ikisi erkek dört çocuk babasıdır.


Şalpazarı Haber ekibi olarak, Çıkmış olduğu Üsküdar Belediye Başkanlığı yarışınnda Av. Hilmi Türkmen'e başarılar dileriz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çetin aydemir 10 yıl önce

Hilmi bey başarılarınız daim olsun inşallah . Üsküdar'ımıza yapacağınız hizmetlerde kirazlıtepe Mah, desteklerimiz sürecek . Hayırlı olsun ....

Avatar
Mustafa TÜRKMEN 10 yıl önce

Öncelikle hayırlı olsun. Geçmişine baktığımız zaman çalışkan, dürüst, başarılı, sosyal ve kültürel değerlere sahip, saygın biri olarak karşımıza çıkıyor.

Gelecekte de bu düsturla hareket edeceğine inancım tamdır. Başta kendisi ve ailesi olmak üzere, köyümüze, ilçemize, ilimize, özellikle de Üsküda'a bir kez daha hayırlı olsun diyorum.

30 mart seçimlerinden sonra da ALLAH(c.c)'ın izniyle Başkanlık koltuğunda da göreceğiz. ALLAH(c.c) yar ve yardımcısı olsun, ALLAH(c.c) utandırmasın.

Avatar
aliosman demir 10 yıl önce

üsküdara hayırlı uğurlu olsun kazanan üsküdar olacaktır allah utandırmasın inişallah slmlarımı ve sevgilerimi gönderiyotum ALİ OSMAN DEMİR ***ŞALPAZARI /TURALIUŞAĞI /MAHHALLESİ /TABİ ŞUAN LÜLEBURGAZDA OTURUYORUM HOŞÇA KALIN EFENDİM**

Avatar
osman albakan 10 yıl önce

Bizleri gururlandırdıgı için kendisine teşekkür eder yolunun acık olmasını Allah tan dilerim