Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

 AKP adayları Şalpazarı'nı ziyaret etti

Yaklaşan seçimler nedeniyle AKP’li milletvekili adayları Safiye Seymenoğlu, Salih Cora, Yunus Karabela, Aydın Bıyıklıoğlu Şalpazarı’nı ziyaret ettiler.



Milletvekili adaylarına ile Şalpazarı AKP ilçe başkanı Yusuf Yılmaz, Başkan yardımcısı Ahmet Yazıcı, Geyikli Belde Belediyesi Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı teşkilat çalışanları, Kadırga Derneği Başkanı Mahmut Uzun, AKP Trabzon il encümeni Murat Yılmaz, emekli öğretmen AKP Beşikdüzü teşkilatı üyesi sn Veysel Çıtlak, Akçiriş köyü muhtarı Selçuk Usta, bunun yanında çevre ilçelerimizden belediye başkanları ve parti teşkilatlarından arkadaşlarımız katıldılar.

Etkili yağmur, katılımı düşürmesine rağmen ünlü sanatçı Sait Uçar’ın verdiği konserle halkın coşkusunu engellemedi.












Haber: Mustafa Özcan / Şalpazarı Haber



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.