Öne Çıkanlar Zeki Çabuk kaza Sisdağı Bahri Beldüz PTT

Ak Parti Şalpazarı İlçe Yönetim Kurulu İstifa Etti!

Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay  ile yönetim kurulu üyeleri  ve Partililer bu gün yaptıkları toplantı'nın ardından görevlerinden topluca istifa kararı aldılar.


Şalpazarı Ak Parti Belediye Başkanlığına Fehmi Cengiz’i aday gösterilmesi ilçede tepki yarattı ‘’ Parti binasını dolduran partililerin İlçe yönetimi ve teşkilat çalışanlarına istifa edin diye diretemesinin ardından, Başkan Metin Günay dışında herkesin istifa'ya ikna ettiler.’’


Şalpazarı İlçe teşkilatı, İl Başkan Yardımcısı  Av.Nevzat Çabuk'a İlçede yaşananların kendisine bildirilmesi üzerine akşam saat 18.00 sularında Şalpazarı Parti binasına geldi.


Şalpazarı Parti binasına gelip burada bulunanlara ikna etme gayreti gösteren Av. Nevzat Çabuk’a  bu davada bizimlemisin yoksa değilmisin  sende istifa et diye direttiler. Bazı Partililer söz alarak sizi siz yapan Şalpazarı halkıdır, bunu yok mu sayıyorsunuz, demesi üzerine salonu terketti..


Bizim yanımızdamısınız yokmusunuz bunu bilmek istiyoruz  Ak Parti kimden oy alıcak diye tepkilerini ortaya koydu bazı köy muhtarları bunu bilmek istiyoruz dediler.


Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay  dışında bulunanların İlçe yönetim kurulu ve yedek yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ile bazı üyeler Parti ile olan bağlantılarından istifa ettiklerini belirtip Şalpazarı Ak Parti İlçe sekreterliğine teslim ettiler.

Alınan istifa kararının ardından Ak Parti Şalpazarı ilçe Başkanı Metin Günay ve yönetim kurulu üyeleri istifalarını vermek üzere, Ak Parti Trabzon İl Başkanı ile görüşmek için Şehir merkezine gittiler. Aralarından sözcü olarak seçtikleri birisinin Şalpazarı İle olan sıkıntılarını İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’a  belirtiklerini gerekirse kendilerinin İlçe merkezine aday adaylık başvurusu yapan 9 adayın kararı doğrultusunda bağımsız bir aday gösterebileceklerini bunu da Şalpazarı İlçesinde yüzde 40 ile başarı sağlayacaklarını belirttiklerini söylediler


Bilindiği gibi Şalpazarı'nda AK Parti'den adaylık başvurusu yapan 9 isimden hiçbiri aday gösterilmemiş, yerel seçimlerde belediye başkanlığı makamı için mevcut başkan Fehmi Cengiz tercih edilmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat aydın 10 yıl önce

ufaklık dedeni sevenlerden biride benım kötü bi söz mü söyledim nerenle okuyorsun dedenle hüseyin cengiz eski dostlardı yaşını bilmiyorum belki sen bilmezsin dost olan insanların çocuklarıda anlaşması lazım ne istifası yazdım cahilliğine yorumluyorum o kulak çekme kelimesini

Avatar
mehmet reha gunay 10 yıl önce

murat kardesım ilçe yonetımının tavsıyesıyle hareket edılmedıgı aşikar.artı rahmetlı dedem mehmet gunayı herkes rahmetle ve saygıyla anar.laflarına dıkkat et kulağıını çekerım.

Avatar
şalpazarlı 10 yıl önce

istifa edenleri tebrik ederim.tepeden inme bir kişiyi kabul edmedikleri için.9 adamdan bir tane aday bulamıyorsa akp orda seçimi nasıl almayı düşünüyor.şalpazarlı hemşerilerim şikeçilerden yanamı olacak yoksa şikeci olmayanlardan yanamı olacak 30 martta göreceğiz.saygılarımla

Avatar
murat aydın 10 yıl önce

bir akp li olarak şalpazarı akp yönetimini hiç beğenmiyordum ordakilerin yüzde 95 nin sadece cıkar için orda olduğunu düşünüyordum nitekimde yanılmamışım kendi çıkarlarına ters düşünce akp yi sattılar hani çok iyi akp liydiniz başbakan bu zor dönemdyken istifa edilir 10 bin nufuslu ilçe için 80 milyonluk ülkeyimi satıyorsunuz siz bu sunuz fehmi hoca kazanmasada bu temizlik şarttı bu çakallardan bu parti temialenmeli (istisnalar hariç) METİN GÜNAYIN BABASI FEHMİ HOCANIN BABASI ÇOK iyi dosttular biri dyp nin ilçe bşkanı biri dyp belediye başkanıydıacaba tarih akp de tekrar mı yaşancak merak ediyorum bunlar bi şekilde anlaşır buna benzer yorumları başka gazetede yazdım sizin gazetede güncel haberleri anında veriyor tebrik ederim

Avatar
ÖMER DURAL 10 yıl önce

SİYASETTE bunları görüyoruz burda önemli olan şalpazarının kazanması bizler birbirimizle uğraşırken neleri kaybettimize bakalım burda önemli olan birlik beraberlik kardeşlik hepimiz şalpazarlıyız bunu anlayamasak millet bakanlık peşinde koşuyor biz ayaklarımızı bağlıyoruz*

Avatar
ağasarlı 10 yıl önce

bencede doğru olan yapılmış kişler için değil parti için doğru olan herkese eşit mesafe eşit hizmet sağlanması için daha acık ,tutarlılık gerektiren bi yönetim olmalı ve secimi AKP bu dönemde cok rahat alacağı belli halk zaten herşeyi biliyor eskisi gibi görunmeyen dönemler yok herşey ortada ki halk kararını verir. zaten kaybedenler partiliyim diyipte böle partiyii ikiye bölmeye calışnanlar olaktır bunca zaman bu partiye sammimice hizmet verenler birlik beraberlik zamanı ile devam eder bu yolda herkese başarılar dilerim.

Avatar
Bir dost 10 yıl önce

Doğru olanı yapmışlar. Sonuç hüsran olacak, şimdiden belli. Aday tercihini yapan il başkanı faturayı ödemeli.