Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlık bürosu açılışı yapıldı.


Bir Başkanlık odası, bir toplantı odası, bir sekreter odası, bir mutfak ve wc ile banyosu bulunan Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlık birosunda yeni yapılan tadilat'ta zeminin konple laminat parke döşendi ve duvarların saten boya ile boyandı, kapıların yenilendi, camların Pimapen yapıldı.

Tadilat nedeni ile yapılan açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Şalfed Başkanı Köksal Durmuş ve Federasyona bağlı bazı Dernek Başkanları, eski Federasyon Başkanlarından Harun Özdemir ve Muzaffer Bayraktar, Ak Parti gençlik kolları başkanı ile kadın kolları Başkanı Emine Öztürk, çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay açılışa katılan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Karaya bir çentik hediye ederken Başkan Mustafa Kara da İlçe Başkanı Metin Günay'a üzerinde Üsküdar Kızkulesi resmi bulunan bir pano ile yine Üsküdar bölgesinde aralarında Ağasarlıların da yer aldığı iz bırakanlar adlı bir Albüm hediye etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.