Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Töreni Yapıldı.
Yapılan bayramlaşma törenine Ak Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, İlçe Başkanı Metin Günay, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İlçe Başkan yardımcısı Fatih Yılmaz, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayları ile çok sayıda partililer katıldılar.

Bayramlaşma tören Başkanı Metin Günay'ın selamlama konuşmasının ardından sırası ile Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Esnaf Kefalet Kop.ve Esnaf Odası Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz, Ak Parti Şalpazarı İlçe Gençlik kolları Başkanı Eyüp Sabri Muhçu, Ak Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu yaptıkları konuşmalarda seçim sürecinde birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.