Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

AK Parti'nin Samsun Adayı Eski Bakan Mustafa Demir

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı'na, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimleri için Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Mustafa Demir'i açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mimar Mustafa Demir'in isminin açıklanması, İlçemiz Şalpazarı'nda ve Samsun da sevinçle karşıladı. Güncel ve hd kalitede yayınlanan videoları ile boşalmaya yüz tutmaya hazır olun.

MUSTAFA DEMİR KİMDİR?

18 Ocak 1961'de Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde doğumlu olan Mustafa Demir, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi.

Dört yıl kamu hizmetinden sonra mimarlık, yapı müteahhitliği ve ticaretle uğraştı.

Atakum Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan Demir, AK Parti'nin Samsun'da kurucu il başkanlığını üstlendi.

22, 23 ve 24. dönemde AK Parti'den Samsun milletvekili seçilen Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu.

Demir, 60. hükümette Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevini de yürüttü.

Demir, evli ve 5 çocuk babasıdır.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 5 yıl önce

Bakanlığı döneminde şalpazarının özellikle ulaştırma ve turizm konularında ne gibi çalışmaları olmuştur. Ne diyelim hayırlı olsun..