Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

AK Parti ilçe teşkilatından Başkan Kurukız’a destek ziyareti

Başkan Refik Kurukız ve İlçe başkanı Zeki Çabuk birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 Başkan Kurukız yaptığı açıklamada; "Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti genel merkezi Cumhurbaşkanımız bizi CUMHUR ittifak adayı olarak gösterdiler. Ben sadece MHP’nin değil Cumhur  ittifakın adayıyım. AK Parti ve MHP İlçe başkanlarının emrindeyim" dedi.

Gün birlik günüdür

AKParti İlçe başkanı Zeki Çabuk da,  "Öncelikle Cumhur İttifakı adayı Refik Kurukız’ı tebrik ediyorum. Refik Kurukız Cumhurbaşkanımızın bize emanetidir. Biz de genel merkezimizin ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda teşkilat olarak Cumhur ittifakı adayı Refik Kurukız’ın sonuna kadar arkasındayız. Sizlere ilk defa burada birşey açıklayacağım. Daha önce Başkan Kurukız ile yaptığım görüşmede, bana aynen şunun söyledi. 'Eğer ilçemizde Cumhur ittifak olarak AK Partiden bir aday gösterilirse şahsım ve ekibim olarak sizlerin yanında olacağım ve sonuna kadar Cumhur ittifak için çalışacağım'. Bunu ilk defa açıklıyorum. Şimdi de bizler AK Partiye gönül verenler hep birlikte Refik Kurukız adayımızın arkasındayız. Bizden farklı oluşumlar için destek bekleyenlere sözüm genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhur ittifak adayı Refik Kurukız’ın sonuna kadar arkasındayız. Gün birlik günüdür" şeklinde konuştu.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.