Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

Ahmet Yüksel Gülay evraklarını teslim etti

Geyikli Belediyesi eski başkanı ve iş adamı Ahmet Yüksel Gülay bugün Şalpazarı AK Parti ilçe teşkilatına gelerek belediye başkan aday adaylığı müracatını yaparak evraklarını AK Parti Şalpazarı ilçe başkanı Zeki Çabuk'a teslim etti.





Ahmet Yüksel Gülay müracatın ardından yaptığı basın açıklamsında şu ifadelere yer verdi; Hakkari'deki mühimmat deposunun patlaması neticesinde 25 yaralımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Mavi klasik temasıyla izlemeye doyamadığınız pornolarını sitemizden de izleyebilirsiniz. 7 Şehidimizin ve tüm şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum. Makamları ve mekanları Cennet olsun. Allah cümlesini nur içinde yatırsın. Milletimizin, ordumuzun ve Ülkemizin başı sağolsun diyorum.

Saygıdeğer partimizin kurucu başkanı, ilçemizde başkanlık yapan arkadaşlarımız, yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımız, değerli muhtarlarımız, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, basınımızın güzide mensupları, soğuk demeden, kış demeden, Kuzuluk’tan, Sinlice’den, Gökçeköy’den, ilçemizin ucra köşelerinden davetimizden dolayı buraya kadar teşrif ettiğiniz için öncelikler hepinize teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, AK Parti’yi sizlerle beraber kurduk, gönül verdik, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı gönülden sevdik, karşılıksız olarak sevdik, Kar, kış, yağmur, fırtına demeden tüm zorlukları sizlerle hep beraber aştık.  AK Parti olarak her seçimden daha başarılı çıktık. İlçemizde de öyle oldu. Fakat ne yazık ki ilçemizde belediye başkanlığını alamamış olmanın üzüntüsünü yaşadık ve yaşıyoruz.

İnşallah bu dönem hep birlikte -burayı özellikle vurgulamak istiyorum-, AK Parti olarak adayımız kim olursa olsun durmadan, yorulmadan, usanmadan daha çok çalışacağız, adayımızın arkasında olacağız ve Şalpazarı'mızı AK Partili belediyeler zincirine inşallah katacağız.



Çünkü Şalpazarı halkı artık devletinin desteğini, hükümetinin desteğini yakınında görmek istiyor. Artık kaybedecek bir yılımız değil bir saatimiz bile kalmamıştır. AK Partili belediye, yol demektir, beton demektir, asfalt demektir, iş demektir, aş demektir, yüksek okul demektir, TOKİ demektir, öğretmen evi demektir, turizm demektir, yani Şalpazarı'nın sorunlarını tek tek çözüme kavuşturmaktır. İnşallah bu kavuşturma elbirliğiyle olacak. Bu sorunları çözmeye hazır mıyız? O halde sizler hazır olduktan sonra AK Parti ve ben dünden hazırız. Sizlerin bu asil davranışına, bu samimiyetine, bu tevecühüne canı gönülden teşekkür ediyor, her birinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun

  

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.