Öne Çıkanlar Trabzon ŞALFED Fahri Durmuş Hilmi Türkmen Şalpazarı

Zeki Çabuk'tan açıklama

Çabuk, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda isim vermeden yöresel sanatçı Murat Kumaş’ın programda olduğu halde sonradan çıkarıldığı iddialarına cevap verdi.

Zeki Çabuk’un açıklamasını müdahale etmeden aynen yayınlıyoruz.

*****

Son Günlerde Yaylalarda Yaptığımız Şenliklerde alınan sanatçıların siyasi Görüşlerine Bakılarak Alındığı Şeklinde Haberler Çıkmaktadır. Yayla şenliklerini Kaymakamlık,Belediye Başkanı,Meclis Üyeleri,İlgili Mahalle Muhtarı ve Derneklerden Oluşan Komisyon Organize Etmektedir.Olayın Aslını Öğrenip Onagöre Açıklama Yapmakta Fayda Olduğunu Düşünüyorum.Organizasyonu Yapan Komisyonunda Kamuoyunu Bilgilendirip Bu Anlamsız ve Ağasara Yakışmayan Polemiğe Bir Son Vermesi Gerekmektedir. ŞALPAZARI AKPARTİ İlçe Başkanı Olarak Eğer Böyle Birşey Var İse İlk Önce Buna Biz Karşı Çıkarız. Yaylalar Bizim Bir ve Beraber Olduğumuz,Birliğimizi,Beraberliğimizi Pekiştirdiğimiz Yerler.BİZ HEP 
BİRLİKTE ŞALPAZARI ‘LIYIZ HEP BİRLİKTE AĞASARLIYIZ ...

Kamuoyunun Bilgisine Saygılar

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.