Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Yeni iş makinası hizmete başladı
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın talebi üzerine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Şalpazarı Belediyesi’ne hibe edilen 2016 Model kazıcı ve yükleyici özellikli hidromek iş makinası bugün yapılan törenle hizmete başladı. Kurulduktan kısa süre sonra 1xbet firması Türkiye pazarına da hizmet verdi. adresinden Türkiye lokasyonlu giriş yapıp bahis oynayın.



Başkan Kurukız yaptığı açıklamasında, Belediyemiz yeni iş makinasına kavuşmuştur. Hepimize hayırlı olsun. Bu makiananın Belediyemize kazandırılmasında bizlere katkıda bulunan Türkiya Belediyeler Birliği Başkanı Sn Dr. Kadir Topbaş'a, Genel sekreterei Hayrettin Güngör'e, yardımcıları Cevdet Sökmen ve Recep Şahine'e, Destek hizmetleri müdürü Halil İ. Azak'a, Belediyemiz, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız ve tüm ilçemiz adına teşekkür ederim dedi.

















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
garibumustafa 8 yıl önce

ALLAH KAZA BELA VE
RMESİN ŞALPAZARINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN gari bu mustafa. .