Öne Çıkanlar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği köy Zehra Sayal Belen

Yeni hizmet binası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Şalpazarı Mustafa Demir caddesi üzerinde, iki dere arasında bulunan eski pazar yerine yapımı devam eden yeni hizmet binasının temeldeki boyları 5 ila 6 metre arasında değişen 140 adet kazık çakma işlemlerinin büyük bölümü tamamlandı. 

İnşaatın önümüzdeki yıl tamamlanamsı planlanıyor;
Erotizm dolu sohbet anlarını en güncel ve uygun fiyata Sex Hattı arayarak yapabileceğinizi bilmenizi sağlayacak kadınlar.Bin 628 metrekare alan üzerinde, 3 bin 628 metrekare kapalı analana sahip olacak olan ve ihalesi AHİS YAPI SANAYİ VE LMT ŞTİ tarafından alınarak 10.05.2017 tarihinde inşaatına başlanan yeni belediye hizmet binası 480 günde (31.12.2018) tarihinde tamamlası hedefleniyor.

Yeni hizmet binası zemin ve 3 kat olmak üzere 4 kattan oluşuyor;
629 metrekare olan zemin katında sığınak, açık pazar yeri, kazan daitresi ve enerji deposu yer alıyor. 747 Metre karelik birinci katta ise 201 kişilik çok amaçlı toplantı salonu, eğitim odaları ve açık teras bulunmakta. 755 Metrekarelik 2 katında ise 201 kişilik Mecli salonu, Fen işleri, işçi dinlenme odaları, Zabıta amirliği ve İmar işleri gibi birim odaları bulunmakta. 753 Metre karelik 3. Katta ise Başkanlık makamı ve 44 Kişilik Encümen toplantı salonu yer alıyor. 747 Metrekarelik 4 Katta ise açık teras ve kafeterya bulunmaktadır.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.