Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Vali Yavuz Şalpazarı'nı Ziyaret Etti
Geçtiğimiz haftalarda Trabzon Valiliğine atanan Vali Yücel Yavuz, Trabzon ve İlçelerini yakından tanımak için yaptığı ziyaretlerde  bugün Şalpazarı'nı ziyaret etti. 





İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız ve daire amirleri tarafından Şalpazarı Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Yücel Yavuz ilk olarak Şalpazarı Kaymakamlığını ziyaret etti. 1xbet firması aynı zamanda mobil görünüme de sahip olarak uygulamayı devreye sokmuştur. arayüzü ve uygulaması oldukça sade ve başarılıdır.


Kaymakam Cafer Sönmez, Vali Yavuz'a  Şalpazarı ve kurumlar hakkında bilgilendirme yaparak kısa bir brifing sundu.







Daha sonra Belediye Başkanlığı’ na geçen ve Belediye Başkan Kurukız'ile görüşen Vali Yavuz yapılan sohbette Şalpazarı Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve yapılacak olan projeleri hakkında bilgi aldı.


Vatandaş ve esnafları da ziyaret eden Vali Yavuz hal ve hatırlarını sorarak herkese iyi ramazanlar diledi.


Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Yavuz, İlçe Emniyet Amiri Güngör ve İlçe Jandarma Komutanı Taşkın’ dan asayiş ve olaylar hakkında bilgi aldı. Tüm personellere iyi görevler ve iyi çalışmalar diledikten sonra ilçeden ayrıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.