Öne Çıkanlar Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Güzargahları Belli Oldu.
Şalpazarı'nda, 2911 sayılı, toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzargahları olarak belirlenen yerler. Toplantı yeri olarak; Kireç Mahallesi Hürriyet Meydanı, Alternatif toplanma yeri olarak Şehit Erol Durmuş Caddesi sonundaki çocuk parkı olarak tespit edilmiştir. 

Yürüyüş güzergahı olarak ise, Hürriyet Meydanından başlayarak Cumhuriyet Caddesini takiben Albay Kazım Cillioglu Caddesinin sonu tespit edilmiştir.

Gösteri yürüyüşü ve dağılma yeri olarak; Hürriyet Meydanı, alternatif dağılma yeri olarak Taksi Durağı belirlenmiştir. Pankart asma yeri olarak, Hürriyet Meydanı girişi olan Kireç Mahallesi Kireç Sokak ile Cumhuriyet Caddesi girişi belirlenmiştir. 
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.