Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Sisdağı'nda Terörist operasyonu
Edidiğimiz bilgiye göre Sis Dağı-Kireçhane de elleri silahlı iki terörist aracıyla Geyikli'ye dönen G. B'nin yolunu kestiler. Sitemiz üzerinden bağlantı ile Bonuslu Bahisler sitelerine erişin.



Yaptığımız telefon görüşmesiende G. B yaşadıklarını şu şekilde anlattı; ''Akşam saat 21:30 sularında eşim ve çocuğumu Sis-Hanyanı yaylasına bıraktıktan sonra köye dönüyordum, Tam Geyikli Şıhkıranı sapağına geldiğim sırda bir kişinin yolda sessiz eliyle dur işaret yaptı. Ben de yavaşlayarak tam yanına yaklaşırken uzun pardüse nin altından uzun namlulu silahın namlusunu gördüm, ilkten avcı sandım daha sonra baktımki keleş namlusu hemen direksiyon krarak aracı üzerine sürdüm. O da kendini yoldan altına attı. ben ise tam kaz kaçmaya başladım dikiz aynalarından baktım ve yolun altında saklanan diğer kişinin de yola çıktığını gördüm. Araç kamoyonet olduğu için arkadan ateş edemediler. Telefonumun şarzı da bittiğinden Jandarmayı arayamadım biraz geldikten sonra yolda bir tanıdık polis arkadaşı gördüm hemen Jandarmayı arayarak durumu aktardım'' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.