Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Sinlice Derneği'nde 2. Erkan Karagül dönemi

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan kongresi Sancaktepe’de bulunan dernek merkezinde yapıldı. Mevcut başkan Erkan Karagül’ün hazırladığı listeye alternatif bir liste çıkmadı ve Erkan Karagül ile ekibi yeni dönemde tekrar göreve getirildi.

Divan başkanlığını derneğin eski başkanlarından Hüseyin Karadeniz’in yaptığı kongre başkan Erkan Karagül’ün açılış konuşmasıyla başladı. Karagül, geride kalan görev süresince birlikte çalıştığı yönetim kurulu arkadaşlarıyla dernek üyelerinden helallik istedikten sonra bir süre önce sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajına rağmen yeniden aday olması konusuna açıklık getirdi.

Dernek faaliyetlerinin hayli yorucu ve fedakârlık isteyen bir alan olduğunu ve iki yıllık sürede çok yorulduğunu, bu nedenle yeni dönemde görev almayı düşünmediği için veda mesajı yayınladığını, ancak takip eden süreçte devam etmesini isteyen ısrarlı bir talep görülünce başta eski dernek başkanları olmak üzere geniş bir kesimle yaptığı istişareler sonucunda devam kararı aldığını ifade eden Erkan Karagül, derneği yeni dönemde daha yükseklere taşımak azim ve kararlılığında olduklarını söyledi.

Geçmiş dönem faaliyet raporunu da bizzat başkan Erkan Karagül okudu. Rapor oy birliğiyle kabul edildi. Hasan Ali Cengiz’in okuduğu denetleme kurulu raporunun kabulünden sonra yeni dönem için yönetim kurulu seçimine geçildi. Mevcut başkan Erkan Karagül’ün listesinden başka liste çıkmayınca açık oylama yapıldı ve Erkan Karagül ile ekibi iki yıl boyunca Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yönetimi için göreve getirildi.

Dilek ve temenniler bölümünde eski başkanlardan Ali Erata ile Yüksel Yamaç’ın görüş ve düşünceleri ağırlık teşkil etti. Eski başkanlar, derneğin olumlu faaliyetlerde bulunduğunu ama birtakım eksiklikler olduğunu, o eksiklerin giderilmesinin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Kongre, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu asil:

Erkan Karagül

Bahattin Uçar

Alim Usta

Hasan Ali Cengiz

Erkan Erata

Ali Çubuk

Yusuf Kudu

Kerim Cömert

Abdulselam Usta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.