Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Şehitler Kupası'nda muhteşem final

Üsküdar Belediyesi’nin de katkılarıyla Hüseyin Yıldıray Yamaç’ın büyük çabaları sonucu düzenlenen ve 12 takımın katıldığı turnuvanın finalinde gülen taraf Kayadibi (Sayvançatak) takımını 3-0 yenen Dikmeler (Kasımağzı) takımı oldu. Finalden önce Yamaç Hırdavat (Dorukkiriş) – Sarıncalu (Aktaş Derneği) takımları arasında oynanan üçüncülük maçını da Sarıncalu takımı 2-1 kazandı ve üçüncülük kupasına uzandı. Elinizde olan imkanların en minimumu ile pornolarını sitemizden vpn olmadan izleyin.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve İstanbul’da faaliyet gösteren Şalpazarı dernek başkanlarının da katıldığı organizasyon aynı zamanda coşkulu bir kalabalığa da ev sahipliği yaptı.

Üçüncülük maçından sonra Doğancı Kız Folklor Ekibi gösterisini sundu. Final maçından önce Şalpazarı derneklerinden 18 yaş altı gençlerden oluşan iki karma takım bir setlik dostluk maçı yaptı.

Final maçı ise üst düzey bir coşku ve heyecana sahne oldu. Rakipler seyir zevki yüksek bir oyun sergileyerek davetlilere keyifli vakitler yaşattılar. Ancak daha üstün bir performans gösteren Kasımağzı ekibi müsabakayı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçından sonra bu sefer Dorukkiriş Kız Folklor ekibi sahne alarak gösterisini sergiledi.

Son olarak ödül töreninde üçüncü takımdan başlayarak herkese madalya ve kupaları verildi. Diğer kazananların ödülleri dernek başkanları tarafından sahibine verilirken, şampiyon takımın kupasını Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız takdim etti. Kurukız aynı zamanda kısa bir konuşma yaparak, özetle “Sizlere gurbette düzenlediğiniz bütün etkinliklere katılma sözü verdim. Beş yıl boyunca bu sözümü tuttum ve bütün düğün, dernek, cenaze, kermes gibi etkinliklerinize katıldım. Şimdi sizlerden bir beş yıl için daha destek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.