Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

''Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı Programı''

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, 17-19 Kasım tarihleri arasında ''Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı Programı'' adı altında anlamlı bir etkinlik düzenliyor. 

Daha önce altı kez "Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivali", iki defa "Şalpazarı Öğretmenler Buluşması" ve birkez de "Şalpazarı Yöneticileri Buluşması" olarak hayata geçirdiklleri etkinliklere bir yenisini daha eklemiş oldular.

Dernek Başkanı Hasan Keskin'in verdiği bilgiye göre; Şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek istediik, bu sebeple bu etkinlikte beraber olamayı amaçladık. Şalpazarı'ndaki şehit yakınları ve gazilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan, ''Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı'' etkinliği 17 Kasım Cuma günü, etkinliğe katılacak Şehit Yakınları ve Gazilerin Hava alanından alınmasıyla başlayacak. 3 Gün sürecek olan etkinlikte, misafirler tarihi yerleri gezip şehitlik ziyaretleri yapacaklar. Ayrıca Gelibolu Şehitliğine de ziyaret programı düzenlenceğini belirtti.

"Şehit Yakınları ve Gazilerin" onuruna bir de anma gecesi yapılacağı etkinlik, 19 Kasım Cuma akşamı kafilenin havaalanından Trabzon -Şalpazarı'na  uğurlanmasıyla sona erecek.

Başkan Keskin ayrıca, 2022 Mayıs ayında "7. Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalini" hayata geçireceklerini de ilave etti.
 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.