Öne Çıkanlar Necmi Kandil Bahçesaray İlk ilçe federasyonu Sefa Bektaş Mustafa Türkmen

Sefer Özdin'in su isyanı

Yaşadıkları su sıkıntısı nedeniyle TİSKİ’den su talep ettiklerini ve TİSKİ’nin de tankerle su gönderdiğini ifade eden Özdin, bölgenin aslında böyle bir problemi yaşamaması gerektiğini, kendisi de dâhil bugüne kadar muhtardan Trabzon milletvekillerine, Trabzon ve Şalpazarılı bürokrat ve siyasetçilere kadar herkesin konuya duyarsız kaldığı şeklinde bir de eleştiri-özeleştiri yaptı.

Sefer Özdin, fotoğrafların haricinde kısa bir konuşmasını da yayınladığı videoda özetle şunları söyledi.

Yine bir kurban bayramı ve köyümüze, yaylamıza geldik. Burası suyun bol olduğu bir bölge ama maalesef yıllardır su sıkıntısı yaşıyoruz. TİSKİ’den talepte bulunduk, tankerle su aldık ve mahalledeki depoyu dolduruyoruz.

"Köylerimizin su sıkıntısıyla ilgili yerel yöneticiler, Trabzon milletvekilleri, Trabzonlu ve Şalpazarılı bürokratlar, belediye başkanları, bunca yıldır gerekeni yapmadılar. Yapmaya çalışıyor gibi görünseler de bence ciddi anlamda bir yönelim olmamıştır ve Şalpazarı’nda birçok köy su sıkıntısıyla karşı karşıya bulunmaktadır. Evet, ihalesi yapıldı, şantiye kuruluyor, çalışmalar başlamış olabilir ama köyler artık büyüdü. İnsanlar gurbetten köye dönüyorlar, yeni evler yapıyorlar. Dolayısıyla suya ihtiyaç da arttı. Köyümüzde de aslında su sıkıntısı çekmememiz gereken miktarda su kaynağı mevcut. Ama maalesef köy muhtarı da dâhil, biz de dâhil bugüne kadar gerekeni yapmadık. TİSKİ’den su talep ediyoruz ve buraya kadar gönderiyor. Gerçekten çok yazık. Böyle bir bölgede su sıkıntısı çekiyor olmak hepimizin yanlışı, hepimizin vurdumduymazlığıdır. İnşaallah bu yanlışları en kısa zamanda birlik ve beraberlik içinde çözeriz. Şahsen bu konuda elimden geleni yapacağımın sözünü buradan sizlerle paylaşmak istiyorum"  

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.