Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu dernek geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği

Şalpazarı’nda Yüz Yüze Eğitimin 2. Aşaması Başladı

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdür Güner Cengiz uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimin ikinci aşamasında Şalpazarı Merkez Okul Ziyaretlerinin akabinde Şalpazarı Taşrada bulunan İlk ve Ortaokullara da ziyaretlerde bulundu.

Müdür Cengiz: Okul Bahçeleri Şenlendi

Şalpazarı Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, “Şalpazarı İlçemizde 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilçemiz genelinde Okul öncesi 51 öğrenci, İlkokul 244 öğrenci, Ortaokul 277 ve Lise de 379 öğrenciyle İlçemiz merkez ve taşrada toplam 951 Öğrenci İlçe geneli kadrolu Öğretmen sayısı; 132, ücretli öğretmen bulunuyor. Şalpazarı İlçesine 2020-2021 eğitim öğretim yılında Gökçeköy İlk ve Ortaokuluna yeni 3 Öğretmen geldi. Simenli İlk ve Ortaokuluna 1 Öğretmen gelirken Şalpazarı İmam Hatip Orta ve Liseye 4 Öğretmen ataması yapıldı” dedi.

Müdür Cengiz Bilgilendirmelerde Bulundu

Müdür Cengiz, pandemi ile mücadele kapsamında okullarda uyulması gereken kurallar hakkında hatırlatmalarda bulunarak 2020-2021 eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek başarı dileklerinde bulundu.

Öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, pandemi döneminde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, uzaktan eğitim sürecinde ilçemizde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı. 12 Ekim itibariyle kademeli ve seyreltilmiş olarak ikinci aşaması başlayan yüz yüze eğitim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.