Öne Çıkanlar Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural

Şalpazarı'nda 5 Bin Fidan Dağıtıldı.
Belediye Başkan yardımcısı Faruk Beldüz'ün organizetörlüğünde ki Fidan dağıtımı etkinliğine, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Orman İşletme Şefi Emrah Karaalan, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Mustafa Bektaş, Kanal G yönetim kurulu üyesi Necati Selvitop, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri katıldılar.


5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre koruma haftası nedeniyle Şalpazarı Belediyesi ile Şalpazarı Orman İşletme Şefliği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Dut, Köknar, Çam ve Ladin gibi 5 bin Fidan dağıtıldı. Sitemizden en kolay şekilde 1xbet sitesine erişmek kolaydır. Adresini hemen ziyaret ederek en güncel giriş adresi ne oldu öğrenin.


Ayrıca, başta Yaylaların, Havanın, Suyun, Derelerin, Toprağın ve çevrenin kirlenmesi konusunda el broşürü dağıtılarak vatandaşlara doğal çevrenin korunması hakkında bilgilendirme yapıldı.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.