Öne Çıkanlar Şalpazarı Kadırga ŞALFED Sisdağı şalpazarihaber

Şalpazarı'na Meslek Yüksek Okulu açılması YÖK’te onaylandı
Şalpazarı’na Meslek Yüksek Okulu açılması YÖK tarafından onaylandı. YÖK’ten yapılan açıklamada daha önce KTÜ Senatosu’nda uygun görülerek kabul edilen Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu talebinin kabul edilerek onaylandı.



YÖK’ten yapılan açıklamada;
“KTÜ Rektörlüğü’nün Şalpazarı İlçesi’nde Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu kurulması ve bünyesinde; Yerel Yönetimler, Adalet, Sosyal Güvenlik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ileÖzel Güvenlik ve Koruma Programları açılması konusundaki teklif, YÖK Genel Kurulu toplantısında incelenerek kabul  uygun görülmüştür. Her an sohbet hatlarına bağlanabilecek, ile boşalmanın zevkli pek çok farklı halini yaşayabileceksiniz.






AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk da,  YÖK’ün Şalpazarı’na Yüksekokul açılması ile ilgili kararı üzerine yaptığı açıklamada; Sözlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz İlçemize hayırlı olsun.


Bir hayalimiz gerçekleşiyor;
İlçe Başkanı Çabuk; Hemşehrilerimize hangi sözü vermişsek gerçekleştiriyoruz; ''YÖK kararıyla Şalpazarı Meslek Yüksek Okulumuza, Yerel Yönetimler, Özel Güvenlik ve Koruma Programları, Adalet, Sosyal Güvenlik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümleri açılacaktır. Hayırlı Uğurlu Olsun. Bu süreçte Şalpazarılı Hemşehrilerime sözüm sözdür deyip YÖK Başkanı'na 'Bu okulu söz verdim istiyorum, diyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, süreci birebir takip eden Ağasarımızın Evladı, milletvekilimiz Salih Cora'ya, destegini esirgemeyen milletvekilimiz Muhammet Balta'ya, Adnan Günnar'a, Ayşe Sula Köseoğluna, İl Başkanı'na, bizi büyük bir nezaketle karşılayan YÖK Başkanı Yekta Saraç'a, bu süreci gundemde tutan önceki İlçe Başkanımız Murat Topkara'ya, arsayı veren Kurukız ailesi adına Bld.Bşk.Refik Kurukıza, Ağasarımızın gururu binayı yaptıran Üsküdar Bld.Bşk. Hilmi Türkmen'e, yazışmaları yapan Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçiye'ye, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman'a, kısa zamanda binayı bitiren yüklenici firma ve dernek başkanı Ahmet Yüksel Gülay'a çok teşekkür ederim.'' 







Belediye başkanı Refik Kurukız'da yaptığı açıklamsında; ''Medarı iftarımız, Şalpazarı'nın evladı, binayı yapıp bize teslim eden Hilmi Türkmen başkanımıza, yüksek okul alınması için, bizimle her anlamda, bizimle mücadele eden, destek veren Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora'ya özellikle teşekkür etmek istiyorum. Şalpazarı'na gelipte Yüksek okul haberini verebilirsin diyen, Cumhuriyet tarihinin en kudretli Bakanı Süleyman Soylu bakanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Şalpazarlılara hayırlı olsun diyorum.'' 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.