Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın İskender Bulan

Şalpazarı tarihi bir gün yaşadı

1968 yılında belediye, 1987’de de ilçe olan Şalpazarı’na ilk kez Trabzon’dan belediye otobüsü seferleri başladı. İlk otobüs bugün Şalpazarı’na geldi. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sade bir tören düzenlendi. Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin törende hazır bulundular.

Kurukız teşekkür etti

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız kısa bir teşekkür konuşması yaparak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Başkan vekili Atilla Ataman ve AK Parti Trabzon Milletvekillerine teşekkür etti. Kurukız, otobüs seferlerinin hafta içi üç, hafta sonu da iki kez karşılıklı olarak çalışacağı bilgisini verdi.

Zorluoğlu sözünü tuttu

31 Mart Seçimleri kampanyası esnasında Şalpazarı’na gelen dönemin AK Parti adayı Murat Zorluoğlu, halkın belediye otobüsü talebiyle karşılaşınca seçildiği takdirde bu hizmeti getireceğinin sözünü vermişti. Böylelikle Murat Zorluoğlu sözünü tutmuş ve Şalpazarı’nı bugüne kadar mahrum kaldığı hizmete kavuşturmuş oldu.

Belediye otobüsünün tarifesi de şu şekilde olacak:


 


 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.