Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Şalpazarı'nda korkutan yangın!

Üzümözü mahallesi Topuklukaş sakinlerinden Atölyeci Ahmet Koç’a ait evin terası henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alarak yanmaya başladı. Görgü tanıkları tarafından itfaiye birimlerine haber verilmesinin ardından Şalpazarı ve Beşikdüzü İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre Üzümözü mahallesi sakini Atölyeci Ahmet Koç’un mezere evi dediğimiz Ağakonağı sırtlarında bulunan evinde yaz mevsimi ikamet eden kış mevsiminde kullandığı evinin teras katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bu sabah saat 05.00 sularında evinin teras katında yangın çıkmasını gören evine karşı cephede bulunanlar tarafından itfaiye birimlerine haber verildi.Yangın ihbarını alan bütün birimler hızlı bir şekilde yangın mahaline ulaştılar. Şalpazarı Jandarma birimleri olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili incelemelerine devam ediyorlar ve yangın çıkış nedeni araştırılıyor.

Gün ağarmasının ardından Atölyeci Ahmet Koç’a geçmiş olsuna gelen mahalle sakinleri, evin üzerinde bulunan teras katında bulunan atölye malzemelerinin tamamen yandığını ve kullanılamaz halde olduğunu ifade ettiler.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.