Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Sefer Özdin Fatih Karagöz Karadeniz

Şalpazarı'nda feci kaza!

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 civarında, Düzköy Mahallesi değirmen yanı mevkinde meydana gelen trafik kazasında, yokuş aşağı inerken freni boşalan Ahmet Kandemir yönetimindeki 55 DC 442 plakalı kamyonet, park halinde bulunan Adem Kandemir yönetimindeki 16 VY 441 plakalı araca çarptı. 

Park halindeki araç çarpmanın etkisiyle uçuruma savrulurken, diğer araç ise uçurumun kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. 

Kazayı gören vatandaşlar, hemen durumu ilk yardım, kurtarma ekipleri ve güvenlik birimlerine haber verdi. Bölgeye gelen ilk yardım ve AFAD ekipleri kazada uçuruma yuvarlanan araçtaki yararalılara müdahale etti. Kazada Sütpınar mahallesinden Havva (Ayşe) Gören (51) olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne, durumu ağır olan 2 kişi de Trabzon’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ faiz 3 yıl önce

Ölenlere Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar diliyorum