Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Şalpazarı'nda 10 Kasım...

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yıldönümünde Şalpazarı’nda anıldı. Atatürk için Şalpazarı Atatürk İlk ve Orta Okulu bahçesinde bir saygı töreni düzenlendi.

Kaymakam Uğur Ünsal ve Belediye Başkanı Refik Kurukız Atatürk anıtına çelenk koydular. Atatürk’ün vefat ettiği saat 9’u 5 geçe okul bahçesinde ambulans, polis ve jandarma sirenleri çaldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Ardından topluca İstiklal Marşı okundu.

Salgın hastalık nedeniyle toplu programlar yapılamadığı için. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82. Yılında Yurt genelinde olduğu gibi Şalpazarı’nda da sessizce anıldı.

Günün anlam önemini belirten konuşma Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Özdemir tarafından yapıldı.

Atatürk'ün hayatı sunumu olan ''Yaşatalım Yıllarca''  Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12/B sınıfı öğrencisi Meliha İpek tarafından okundu.

Şalpazarı Simenli Ortaokulu Öğrencisi Ayşenur Kahraman da Atatürk'ün Vatanına Aşık parçasını seslendirdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.