Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar ŞALFED

Şalpazarı Kaymakamlığı’na Murat Beşikci Atandı
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 Mülki idare amirinin de bakanlık bünyesinde ki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Hem güvenilir hem de oynatan bahis siteleri.


İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameye göre Şalpazarı Kaymakamlığı’na Antalya Yeniakseki Kaymakamlığı görevini yürüten Murat Beşikci atandı.


Şalpazarı Kaymakamlığına yeni atana Murat Beşikci kimdir.
1983 yılında Çorum’un İskilip İlçesinde doğan Murat Beşikci, İlkokulu İskilip Azmimilli İlköğretim okulunda, Ortaokulu Çorum İnkılap İlköğretim okulunda, Liseyi de Çorum Atatürk lisesinde bitirdi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Murat Beşikci, 2005 yılında mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2006 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Isparta’da Teftiş stajını, Antalya’da İl Merkez stajını, Antalya Manavgat’da Kaymakam refikliği stajını yaptı. Kasım 2006-Mart 2007 tarihleri arasında Akpınar (Kırşehir) Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan Murat Beşikci, daha sonra Ankara’da 4 Ay süren dil kursuna müteakip İngiltere’nin Sheffield kenti Üniversitesinde 1 yıl eğitim aldı. Murat Beşikci, Ağrı’nın Tutak kaymakamlığı görevini yürütürken Akseki Kaymakamığı görevine atandı.



Kararnameye göre Trabzon’da 12 ilçenin Kaymakamı değişti. Bu ilçelerden Köprübaşı ve Dernekpazarı’na henüz kaymakam ataması yapılmadı. Şalpazarı Kaymakamlığı’na atanan Murat Beşikci'nin eşi de kendisi gibi kaymakam olan Zerrin Çay Beşikçi Çarşıbaşı Kaymakamlığına atandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman duran 7 yıl önce

Sayın. Murat BEŞİKÇİ
yeni görevinizde başarının devamlı olması temennisi ile şalpazarının 3 ay yazı var gerisi kıştır ulaşım sağlık eğitim bu belirttiğim sorunlar şalpazarının baş sorunları sevgi ve saygılarımla
İ.E.T.T.GNL.MÜDÜRLÜĞÜNDEN EMEKLİ OSMAN DURAN (deremahalle müd.güdün köyü)

Avatar
Osman duran 7 yıl önce

Yeni görevinizde başarının devamlı sizlerin olmasını şalpazarına iyi olmadını dilerim en çok sorun paylaşım ve hukuktur bu çerçeve içerisinde olmanız dileğiyle..