Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Şalpazarı Kaymakamlığı'ndan duyuru

Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, yayla evlerinde terör örgütü mensupları tarafından kullanılabilecek erzak ve malzemelerin bırakılmaması talep edildi.

Duyurunun tam metni şu şekilde:

1. Güvenlik güçleri tarafından, ülkemizin toprak bütünlüğünü, milli güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini yok etmeye yönelik eylem ve saldırılarda bulunan PKK terör örgütüyle etkin bir şekilde mücadeleye kararlıkla devam edilmektedir.

2. Sorumluluk bölgemizin coğrafi özellikleri sebebiyle, yaylalarda tarım ve hayvancılık faaliyetleri vatandaşlarımız tarafından yaygın bir şekilde yürütülmekte, bu nedenle bir çok yayla evi kullanılmaktadır. Kış aylarının başlaması ile birlikte bu yayla evlerinin kullanımına son verilerek bahar aylarına kadar kullanılmamakta, ancak bahar döneminde yeniden kullanılacak olması nedeniyle bu evlerde çeşitli yaşamsal erzak/malzemeler bırakılmaktadır.

3. Vatandaşlar tarafından bırakılan bu erzak/malzemelerin terör örgütü mensuplarınca kullanılabileceği ve hırsızlık yapılabileceği değerlendirildiğinden, oba ve yaylalarda herhangi bir malzeme bırakılmaması hususu,

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.