Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Burak Yamaç Çepnispor Doğancı köyü

Şalpazarı çevre yolunda uzlaşma sağlandı

Daha önce AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Karayolları Bölge Müdürüğü ve ilçe başkanlarının da katılımıyla yapılan toplantılarda Şalpazarı çevre yolunun geçecek olan arazilerin sahipleriyle uzlaşma sağlanamaması sebebiyle çevre yolu yıllardır tamamlanamamıştı.

Uzlaşma sağlanamaması nedeniyle birtürlü tamamlanamayan Şalpazarı çevre yolu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın girişimleri sonucu, yol güzergahında arazisi bulunan hak sahipleri ikna edilerek muhafakatnameleri alındı.

Atılan imzaların ardından çalışmalar başlatılarak en kısa zamanda Şalpazarı çevre yolunun tamamlanarak ulaşıma açılması hedefleniyor.  Ayrıca Şalpazarı-İskenderli bağlantı yolundaki çalışmalar da devam ediyor, yolun en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.
 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.