Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Şalpazarı Çevre Yolu İhalesi Yapıldı

Uzun zamandır yapım çalışmalarına ara verilen Şalpazarı çevre geçiş yolunun yaklaşık 70 milyon tutan ihalesi yapıldı.

Konuyla ilgili Başkan Kurukız yaptığı açıklamada; Seçim sürecinde Cumhur ittifakı kapsamında vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bilindiği üzere ilçemizi trafik açısından rahatlatacak olan ve uzun zamandır ihalesinin yapılması beklenen Şalpazarı çevre geçiş yolunun iş hacmi genişletilerek Şalpazarı İskenderli bağlantı yolu da iş kapsamına alınarak ihalesi yapıldı. İnşallah kısa bir zaman içerisinde başlayıp bitirilecektir.

İlçemiz genelinde DSİ’nin yapacak olduğu dere ıslah çalışmaları, istinat duvarları vadi projesinin devamı çevre düzenlemeleri ve İlçe girişlerine yapılacak olan bentler ile birlikte 25 milyonluk çalışma da yatırım programına alınmış olup inşallah kısa bir zaman içerisinde başlayacaktır dedi.

Şalpazarı çevre yolu ve Şalpazarı İskenderli bağlantı yolunun ihalesinin yapılmasında emeği geçen Başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a DSİ’nin çalışmalarında yatırım prıogramına alınmasında emeği geçen Tarım ve Orman İşleri Bakanımız Sayın Bekir Pekdemir’ e Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar, Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na ilçem ve Şalpazarı halkı adına teşekkür ederim.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.