Öne Çıkanlar Ali Bayram İstinye Ali Sak Hasan Uçar Küplüce

Refik Kurukız'dan Şalpazarı'na müjde üstüne müjde

İstanbul'a gelerek hemşehri derneklerini ziyaret eden Şalpazarı Belediye başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Refik Kurukız, Şalpazarı Haber'e önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeni dönemde de Cumhur ittifakı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun desteğiyle yola çıktığını, özellikle Süleyman Soylu’nun “Şalpazarı’na istediğin hizmetin sözünü verebilirsin” vaadini aldığını açıklayan Kurukız, Şalpazarı’na müjde üstüne müjde verdi. Kurukız, "Yeni yapılan belediye binasının birinci katını itfaiye istasyonunun kurulması için tahsis ettik. İtfaiye istatsyonunun kurulması için protokol imzaladık. Gelecek haftadan itibaren itfaiye Şalpazarı’nda faaliyete geçecek" açıklamalarını yaptı.

Şalpazarı'na Belediye otobüsü

Kurukız, yıllardır tartışma konusu olan bir konu hakkında da müjde vererek, önümüzdeki aydan itibaren Şalpazarı-Trabzon arasında günübirlik olarak otobüs çalışmaya başlayacağını açıkladı.

Şalpazarı'na iki iş makinası

Başkan Refik Kurukız, otobüs dışında iki yeni sevindirici haber daha verdi. "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun destekleriyle Türkiye Belediyeler Birliği'ne yapmış olduğumuz başvurular sonucu Şalpazarı belediyesine yeni sıfır bir kepçe hibe edildi. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda belediyemize yeni bir kepçe kazandırdık, ayrıca bir tane de ekskavatörün (Kato) sözünü aldık. İnşallah bir aksilik çıkmazsa kepçe pazartesi günü (04 Şubat 2019) ilçemizde olacak, ekskavatörü ise önümüzdeki aylarda teslim alacağız. İlçemiz halkına her türlü belediye hizmetlerini daha verimli bir şekilde sunabilmemiz için bir belediyede olması gereken makine parkını güçlendireye çalışıyoruz. Sağ olsunlar talebimiz Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildi. Coğrafyamız geniş ve ağır şartlarda kar mücadelesini veriyoruz. İnşallah bu araçlar hem kar mücadelesinde hem de belediyenin diğer hizmetlerinde işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracak. Daha etkin ve verimli bir şekilde Şalpazarı halkına hizmet sunmamıza vesile olacaktır. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel yılmaz 5 yıl önce

Eğer bakan öyle demşse soz ver demişse şalpazarına detaylı kentsel dönüşüm sözü vere biliyormusun