Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

Recep Demir Erzurum'a Atandı
Üsküdar Belediyesi İşletmeler Müdürü ve Bşk.Yrd. Danışmanı olarak görev yapan Şalpazarı Turalıuşagı mahallesinden Recep Demir Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum İl Müdürlüğü'ne atandı. 

Recep Demir Kimdir:
1975 Tarihinde Şalpazarı'nda doğan Recep Demir, İlk ve orta okulu Şalpazarında okudu. Vakfıkebir İ.H.Lisesini bitirdikten sonra, 1999 Kırıkkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 4 yıl süreli lisans eğitimini tamamlayan Recep Demir, 2010 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Ön Lisans 2 yıllık Ön Lisans öğrenimi yaptı.

Orta derecede İngilizce ve Arapça bilen Recep Demir iş hayatında ise, 1995-1996 Kırıkkale Öncü TV de program sunuculuğu. 1996-1997 Kırıkkale Yurt Müdürlüğü. 1998-1999 Anadolu Gençlik Derneğinin Kırıkkale İl Başkanlığı. 1994-2000 Radyo Anadolu, Radyo Diriliş ve Radyo Vahdet’te “Hayatın İçinden” Programın yapımcılığını ve sunuculuğu, İlim Kültür Sanat Dergisi'nin sahibi ve genel yayın yönetmenliği,1996 -2014 Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatiplik. 2007-2008 Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliği. 

2014 Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Lisans Tamamlama Programını da bitirerek 2. Üniversiteden mezun oldu.  2014-2015 Bolu Gerede Belediyesi Başkan Yardımcılığı. 2015-2016 Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor müdürlüğü, 2016-Üsküdar Belediyesi İşletmeler Müdürü ve Bşk.Yrd. Danışmanlığı görevinde bulundu. 

Şalpazarı Haber ekibi olarak Recep Demir'e yeni görevinde başarılar dileriz...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin YAŞAR ŞAIPAZARI PTT MEMURU 7 yıl önce

Yeni görevinde bizde başarılar dilerim gurur duydum bununla sınırlı kalmasın daha çok müdurler daha çok yüksek yerlerde adamımız olsun diyorum Allah yardımcısı olsun

Avatar
ali osman şekerci 7 yıl önce

hayırlı, uğurlu olsun

Avatar
Cemal AKDENİZ 7 yıl önce

Allah hayırlı uğurlu etsin.

Avatar
YAHYA YILMAZ 7 yıl önce

BAŞARILAR DİLERİZ

Avatar
Coşkun Erata 7 yıl önce

Hayırlı olsun Recep hocam Allah utandırmasın.Hayırlı hizmet yapmak nasip etsin.

Avatar
Ömer ÖZCAN 7 yıl önce

Hayırlı olsun AĞBİ,başarılarının devamını diliyorum