Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın İskender Bulan

Nisan ayı Muhtarlar toplantısı gerçekleştirldi.
Belediye başkanlık makamında gerçekleştirilen Muhtarlar toplantısı'na Başkan Kurukız’ı ziyarete gelen Şalpazarı Çok Proğramlı Lisesi Pansiyondan Sorumlu Müdür yardımcısı Sedef Kaplan ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Elif Kandemir’de toplantıda hazır bulundu.







Müdür yardımcısı Sedef Kaplan muhtarlara Şalpazarı’nın eğitim ve öğretimi hakkında yaptığı bilgilendirme de,bilgiler, ''Şalpazarı’nda bulunan öğrencilerin Meslek Lisesi bölümlerine yönlendirilmesini ve bu öğrencilerin kalifiye birer eleman olarak topluma kazandırarak iş gücü kalitesinin arttırılması gerektiğini söyledi. Son zamanlarda özellikle Sağlık Meslek Lisesi tercihinde bulunan öğrenci ve velilerin Meslek Lisesi bölümlerini de değerlendirmeleri gerektiğini ve buradan mezun olan öğrencilerimizin iki yıllık geçiş hakkını kullanarak üniversite öğrenimini de yapabileceğini söyledi.''



Mahalle Muhtarları da bu konuda ellerinden gelen desteği yapacaklarını söyledi. Sitemiz üzerinden güvenle oynayabileceğiniz sitelere güncel girişleri görün.Yapılan açıklamadan sonra Sedef Kaplan kendilerini dinleyen Muhtarlara ve bu imkanın oluşmasını sağlayan Başkan Kurukız’a teşekkür ederek toplantıdan ayrıldı.



Daha sonra devam eden toplantıda başkan Kurukız yaptığı açıklamada; Nisan ayının girmesi ve baharın gelmesiyle birlikte şenliklerimiz ve yapacak olduğumuz projelerimiz başlayacaktır. Önümüzde ki ay ilk olarak Mayıs yedisi dediğimiz ve ilçemizde de Acısu olarak bilinen “Acısu Hıdırellez Bahar Şenliği” ni 07 Mayıs Cumartesi günü yapacağız. Biz bu şenlikleri sadece eğlence olarak değil ilçemizin tanıtımı ve turizme kazandırılması için bir fırsat olarak görüyoruz.



Yapacak olduğumuz  “Acısu Hıdırellez Bahar Şenliği” ne Trabzon Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız’da katılacaklar. Bizler Belediye olarak o bölgedeki Muhtarları toplayarak birer heyet oluşturup gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayarak ''Acısu Hıdırellez Bahar Şenliği”ni  en iyi şekilde yapacağız.



Yine türkülere konu omuş ve geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz “Ağasar'ın Balı” yarışmasını buyıl tekrar yaparak, Ağasar Balı'nı tüm dünyaya tanıtarak bir marka haline getirip, bölge halkına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca yöresel yemeklerimizin de yapılacağı şenliğimizde gelen misafirlere ikramlarda bulnacağız dedi.



Son olarak İlçemizin gururu, Milli Boksörümüz Sabriye Şengül’ün 23 nisan Cumartesi günü, istanbul'da maçı var. Ve bizlerden destek bekliyor. Bizlerde bir Şalpazarlı olarak Milli Boksörümüzü destekleyececeğiz. İmkanı olan herkesin maça gitmesi gerekir. Sabriye Şengül’e şimdiden başarılar dilerim dedi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.