Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Murat Kumaş zehir zemberek!

Şalpazarlı yöresel sanatçı Murat Kumaş, bugünlerde düzenlenen yayla şenliklerinde sahne almasının engellendiği iddiaları hakkında şahsi sosyal paylaşım hesabından görüntülü bir açıklama yaptı. Murat Kumaş, maruz kaldığı muameleyi eleştirirken isim vermeden suçladığı kişiler hakkında sert ifadeler kullandı.

Boykot iddialarını doğrulayan Murat Kumaş, geride kalan yerel seçimlerin kampanyaları devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle bu yaptırıma maruz kaldığını vurguladı.

Murat Kumaş özetle şunları söyledi:

“Hiçbir siyasi partiye kaydım yok, hâttâ siyasi görüşüm de yok. Fakat Ekrem İmamoğlu’nu hem hemşehrimiz olduğu hem de görüşlerini beğendiğim için destekledim. Bundan sonra da hangi siyasi partiden olursa olsun, bu ülkeye hizmet eden insanları desteklemeye devam edeceğim. Kimin neden rahatsız olduğunu anlamış değilim. Zamanında sizlere de oy verdik ve başkan yaptık.

Bana kadar düştünüz mü?

 “Amacınız nedir? Uğraşmak için bana kadar düştünüz mü? Size ağır hakaretler ettiğimi iddia ettiler ama etmedim. Bunu Allah biliyor, bütün vatandaşlar biliyor. Buradaki mesele iki kişinin egosudur. O egodan bende de var ama ben onu kullanmıyorum. Fazla bir zamanınız kalmadı, egolarınızı tatmin edin. Ben Allah ömür verdiği sürece Ağasar’da çok kemençe çalacağım. Buna siz engel olamayacaksınız. Mesele para kazanmak değil, limon satar yine para kazanırız. Benim mesleğim de var, fırıncıyım. Sizin ekmeğinizi de yaparım, hiç problem değil. İnsanları Murat Kumaş taraftarları ve sizin taraftarlarınız diye ikiye böldünüz.

Siyasetçi geçici, sanatçı kalıcıdır

Size çanak tutanlar da var. Kişiliğini, haysiyetini, onurunu satanlar da var. Tabii sizden menfaatleri var. Onları buna mecbur bıraktınız, helal olsun. Beşikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ramis Uzun’a çok teşekkür ediyorum. Bugün Şahmelik Otçusu’ndayım. Yarın akşam Aktaş Otçusu’nda olacağım.

Siz insanlara hizmet için oradasınız. Ağalık, paşalık etmek için değil. Siz geçicisiniz, orada belli bir süre için bulunuyorsunuz. Memleketten hiçbir sanatçıyı silemezsiniz, öyle bir imkanınız yok. Siz herkesin başkanısınız. Benim de rızkımı herkese olduğu gibi Allah veriyor. Ben kişiliğimi, onurumu, haysiyetimi kesinlikle satmam. Beni nereden engellerseniz engelleyin, hiç önemli değil. Dönüp dolaşıp yine sanatçıya geleceksiniz. İnsanların gözünde büyük itibar kaybettiniz.

Akçaabat’tan, Vakfıkebir’den, Maçka’dan, Tonya’dan, Giresun’dan arkamda duran herkese çok teşekkür ediyorum."  

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne ekersen 5 yıl önce

Murat kumaş
Seçim döneminde yaptığın paylaşımları ne çabuk unuttun. örenin , AKP li ve MHP lilere istanbulda pamuk tıkadığınızı paylaırken, gün gelir birileride sana silkon tıkar.
Yaptığın hakaret ve aşağılayıcı paylaşımları çok çabuk unutmuşsun.
Haberi yapan bülent kardeşimde unutmuş. Tarafsız gazetecilik murat efendinin aşağılayıcı, küçük düşürücü içerikleride habarde dile getirmesini dilerdim.
Murat kumaş sen sanatcı değilsin ki.....
Sanatcı dediğin toplumu bölmez, Bütünleştirir.

Avatar
Deniz Kenan 5 yıl önce

Seni seviyoruz dostum
O koltuktakiler gün gelir defolur gider
Ama sen kemencene türkülerine devam edeceksin.
Herkes yerini belli etti böylece takma kafana

Avatar
Önder Kara (Tonya'lı) 5 yıl önce

Arkandayız sonuna kadar . Bunlar bu kibir, nefret dili , insanları ayrıştırmaktan vazgeçmediler . Kraldan çok kralcı var memlekette malesef.....

Avatar
Cemal Bayram 5 yıl önce

Bugün Murat Kumaş kardeşimizin yaşadıklarına sessiz kalırsak, yarın aynı durum bizim de başımıza geldiği zaman dersimizi anlatacak kimseyi bulamayız.
Adalet mağdur olunduğunda değil her zaman lazımdır.
Eğer bu olaya tepki göstermezsek, bunu yapanlar yarın kendi görüşünden olmayan esnafları da boykot ederler. ( belki de ediyorlar. )