Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Muhtarlar İftar Yemeğinde biraraya geldi.

Acısu’daki iftara, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma K. Serdar Ceylan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan V. Atilla Ataman, Trabel A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Muzaffer Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Metin Günay, Şalpazarı Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Kel, İlçe Emniyet Amirliği Personeli, bazı daire amirleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri ve davetliler katıldı.

İftar yemeği sonrası, Düzköy mahalle muhtarı Şaban Yılmaz'ın yaptığı yemek duasını ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, “Cenab-ı Allah’ın insanlığa en büyük hediyesi olan Kuran’ı Kerim’in indirildiği Ramazan ayını hep birlikte idrak ediyoruz. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah inşallah tuttuğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin.  Bu sene Şalpazarı için çok güzel bir yıl oluyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin belkide tarihinin en büyük hizmetlerini yapmaya aday olduğu bir dönemde, bu kurumda önemli bir liderlik vazifesi alan Atilla Ataman beyefendiye, keza bugün haberini aldığımız Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde kendilerine gelen müdürlük görevi tevdi edilen Muzaffer Türkmen beyefendiye tebriklerimi iletiyorum. Allah muzaffer eylesin. Hem Şalpazarı nezdinde, hem ilimiz, hem de ülkemiz nezdinde güzel hizmetler yapmayı Allah nasip eylesin. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren Muhtarlar Derneği Başkanımız nezdinde tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

banner124
Anahtar Kelimeler:
MuhtarIftarYemek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine 5 yıl önce

Allah Kabul etsin