Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Mart ayı Muhtarlar toplantısı yapıldı.
Başkan Kurukız; Gündemde bulunan bazı konuların kısa kısa anlatmasından sonra, Karadeniz yaylalarında bulunan hazine arazisi üzerine yapılan gelişi güzel kaçak yapılaşmanın artık yasak olduğunu ve bu yasağa uymayanlara ağır yaptırımların uygulanacağının belirtti. ''Ve  her yayla sınırları içerisindeki kaçak yapılaşmadan o yaylanın Muhtaları sorumludur. Bunu belirtirim kati suretle yasak bir şeye izin vermeyin. Aksi halde suçlu duruma düşersiniz'' dedi.

Diğer bir önemli konusu ise çevredeki çöplerin dere yataklarına atılmaya devam edildiğini, bununla ilgili çalışmaları da yine Muhtarlar olara sizler sorumlusununz dedi.

Son olarak; Şalpazarı'nın değerlerinden olan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’e Pazartesi günü kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısında yapılan saldırıyı, Mahalle Muhtarları olarak hepbirlikte kınadıklarını belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.