Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Maganda kurşunu hayatını kararttı

TRABZON; Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş mahallesi nüfusuna kayıtlı ve merkezi İstanbul Kirazlıtepe’de bulunan Dorukkiriş Köylüleri Dernek Başkan yardımcısı Hüseyin Yamaç’ın 15 yaşındaki oğlu Burak Yamaç maganda kurşunun isabet etmesi sonucunda sağ gözünü kaybetti.

Yamaç ailesinin dün akşam saatlerinde tatil münasebetiyle geldikleri yayla evinin önünde oynayan 15 yaşındaki çocukları Burak Yamaç’ın nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunun sağ gözüne isabet etmesiyle beraber Baba Hüseyin Yamaç kendi aracıyla oğlunu en yakın hastaneye ulaştırdı. Daha sonra Trabzon Karadeniz Tıp Fakültesine sevk edilen Burak’ın tedavi altına alınmasının ardından doktorların yaptığı bilgilendirmede sağ gözünü kaybettiği bilgisi aileye verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.