Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Kültür bakanlığı Muhammet Ayaz Hüseyin Öngöz

Kaymakam Murat Beşikçi Veda Etti

Resmi Gazete’de yayınlanan 2019  atama kararnamesini ile 403 mülki idare amirlerinin görev yerleri değişti. Bu atamalar sonrası, 2016 yılından buyana Şalpazarı Kaymakamlığı görevini yürüten Murat Beşikci de Diyarbakır merkez Yenişehir Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Beşikci onuruna verilen veda yemeğine Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye meclis üyeleri, Ortahisar Belediye Başkan vekili  Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman, İl Kültür Hizmetleri Müdürü Ali Ayvazoğlu, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Soner Dinler, Siyasi Parti temsilcilerinden AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, Bazı daire amirleri okul müdürleri ve mahalle muhtarları hazır bulundular.

Yapılan Konuşmalar Beşikci’yi Duygulandırdı;
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman,  Otahisar Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdinve İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz ile bazı daire amirleri, muhtarlar ve stk temsilcilerinin de katıldığı uğurlama yemeğinde yapılan konuşmalar 
Kaymakam Beşikci‘yi duygulandırdı.
 

Ataman’dan Beşikci’ye iki Kahve Fincanı Hediye;
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman yaptığı konuşmasın devamında bizler halk arasında bir fincanın 40 yıl hatırı var deriz biz sayın Kaymakamımız Beşikci’ye 2 fincan hediye ederek 80 yıl hatırı olsun diyoruz diye hediyesini takdim etti. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, siyasi parti temsilcileri, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman yaptıkları konuşmalarda, Kaymakam Murat Beşikci‘nin Şalpazarı’na elinden geldiği kadar hizmet yapmaya çalıştığını ve bu başarısının yaklaşık 300 bin nüfuslu büyük bir ilçeye atanarak taçlandırıldığını ifade ettiler ve kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundular. 

Şalpazarı Medya Grubu adına Mustafa Özcan'da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kaymakam Beşikci’ye  bir teşekkür Plaketi takdim etti.

Bu Konuşma Klasik Veda Konuşması Değil Buranın Havası Başka;
Kaymakam Beşikci de yaptığı konuşmasında; Şalpazarı’nın meslek yaşamında önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Ben herkesten memnunum. Sizlerden helallik istiyorum. Benim sizde hakkım yok. Çünkü ben görevimi yaptım. Sizin bende hakkınız var. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Diyarbakır’a yolunuz düştüğünde mutlaka beklerim. Herkese Allah’a ısmarladık diyorum”. Benim burayla beraber altıncı görev yerim oluyor, oralardan ayrılırkenki veda konuşmalarından farklı olarak buradan ayrılmam daha bir farklı oldu. Doğrusu ben de anlayamadım ancak bir kardeşinizin bir görevi gittiğini farz edelim yayla zamanlarında şenliklerde buluşmak dileğimle diyorum.

Ayrıca Kaymakam Murat Beşikci’nin Çarşıbaşı Kaymakamlığı görevinde bulunan eşi Zerrin Çay Beşikci de Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.