Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Kaymakam Murat Acar Göreve Başladı
Bir süreden beri boş bulunan Şalpazarı Kaymakamlığı’na vekaleten atanan, Erzincan Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak görev yapan Murat Acar bu gün göreve başladı. Tv ve oynama sitesi.


Kaymakam Murat Acar yaptığı kısa açıklamasında; ''Bugün Şalpazarı ilçemiz'de göreve başladık. Şalpazarı benim ilk görev yerim, dolayısıyla heyecanlıyım. Şalpazarı halkıyla buluşmak için de sabırsızlanıyorum. Gelmeden önce biraz araştırdım, Şalpazarı'nın okuma oranının yüksek olduğunu, halkının da okumayı sevdiğini öğrendim. Bende kitap okumayı severim, takip etmeye çalışırm elimden geldiğince. Özellikle bu benim için daha bir artı oldu. Güzel şirin küçük bir ilçemiz. İnşallah burda elimizden geldiğince milletimize, halkımıza hizmet etmeye çalışacağız. halkımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum'' dedi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Naci Acar 8 yıl önce

Hayırlı olsun Allah utandırmasın başarılar