Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Fehmi cengiz. şalpazarı belediyesi Kadırga

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Şalpazarı'nda 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 99. yılı dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal, resmi kurum amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımlar ile Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Din Kültür ve Ahlak Öğretmeni İsmail Küçük'ün okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, Tarih Öğretmeni Yonca Koroğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan sinevizyon ile Tiyatro gösterisi sunuldu ve şiirler okundu.

Program sonunda Ortaokul ve Lise Öğrencileri arasında ''Mehmet Akif ve Gençlik'' Konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrenciler hazırladıkları kompozisyon ve şiirleri okudular.

Dereceye giren öğrenciler, Ortaokul Kompozisyon birincisi Simenli Ortaokulu'ndan Hümeyra Kahraman, Lise Şiir kategorisinden ''Korkma ile Başlar'' adlı şiir ile dereceye giren Ayten Yılmaz MTAL'den Celal Karabayır, Akife yolculuk şiir okuma yarışmasında ''Ey Yolcu Uyan'' adlı şiir ile ilçe 1. olan Mustafa Muhcu, Mart ayı içinde Şalpazarı İlçe M.E.M tarafından ''Trabzon gezizi ve 1071 Malazgirt Zaferi'' filmi ile ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.