Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Okan Dursun SütpınarSimenli Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yusuf Yazıcı

Havva Çömez Kandemir'e önemli görev
İlçemize bağlı Düzköy mahallesinden olan ve uzun yıllar Yargıtay Tetkik Hakimi olarak görev yapan Hakim Hava Çömez Kandemir, yeni kurulan Ankara İstinaf mahkemesine Üye hakim olarak atandı.

Şalpazarı Haber ekibi olarak değerli hemşehrimizi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

****

Hava Çömez Kandemir kimdir?

ŞALPAZARI -DÜZKÖY nüfusuna kayıtlı 1971 Vakfıkebir doğumlu Hava Çömez Kandemir, ilk -orta ve lise öğrenimi Kütahya’da tamamladıktan sonra 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun olmuştur. Kısa bir dönem İstanbul ilinde sonra Jandarma Genel Komutanlığı’nda Avukatlık yapmıştır. 2001 yılında Ağrı -Doğubeyazıt Adliyesine hâkim olarak atanmıştır. Hâkim Hava Çömez Kandemir, daha sonra sırasıyla; Ankara- Evren, Çankırı-Şabanözü, Ankara-Ayaş adliyelerinde hâkim olarak görev yaptıktan sonra 2008 yılında Yargıtay Tetkik Hâkimliğine atanmıştır. 2008 yılından buyana Yargıtay da görev yapmakta olan Hâkim Hava Çömez KANDEMİR, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun 25.03.2016 tarihli kararnamesi ile yeni Kurulan Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’ne hâkim olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.

 



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim kandemir 8 yıl önce

Yeni görevinde başarılar dilerim

Avatar
Mehmet çõmez 8 yıl önce

Vayana millete hayırlı olsun seninle gurur duyuyoruz

Avatar
Mehmet çõmez 8 yıl önce

Yeni görevinde başarılar dilerim

Avatar
Kadir yıldız 8 yıl önce

Merhaba yeni grevin seve millet hayırlı olsun

Avatar
hatun colak 8 yıl önce

Havva hani.m ben salpazari kuzuluktan yeni gorevin hayirli olsun