Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Sugören Yamaç üç aylar Faruk Kanca

Göllüalan Şenliği iptal edildi.
Sinlice Dernek Başkanı Ali Erata iptal edilen şenlikle ilgili yaptığı açıklam da şu ifadelere yer verdi; ''Son günlerde ülkemizde artan terör saldırıları ve ülkenizin geçirdiği sıkıntılı günler nedeni ile kaybettiğimiz Şehitlerimiz'e olan saygı ve toplumsal olayların karmaşık bir hal alması, yaşanılan acılara olan duyarlığımızdan dolayı, Gelensel olarak her yıl yapılan ve bu yıl 19. yapılması planlanan Göllüalan Şenliğimiz iptal ettik.

Dahah önceden Mahalle Muhtarımız ve Mahalle sakinlerimizn Şenliğin iptali konusunda mutabakata vardıkları ve 08 Mayıs Pazar Günü köyde olmam münasebetiyle bir toplantı düzenledik. Yapılan toplantı da çoğunluk Şenliğin iptal edilerek, Şenliğin yerine bir piknik programı düzenlenmesine yana olduklarını beyan ettiler.

Hava şartlarının durumuna göre Temmuz'un 9 veya 10'nda bir piknik programı yapacağız. Yapacak olduğumuz pikniğik programında, Yöresel yemekler hazırlanarak, gençlerin Şiir, İp çekme,Yoğurt yeme, Çuval Yarışı ve çeşitli yarışmalar yapacağız'' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ş.YILMAZ 8 yıl önce

Sayın Başkan Göstermiş olduğunuz Medeni cesaretinizden dolayı sizleri tebrik eder diğer Dernek yöneticilerine örnek olur diye temenni ederim.

Avatar
Ali Erata 8 yıl önce

Teşekkürler Mustafa Bey ,Açıklamalar Doğrudur.

Avatar
Ömer karagöl 8 yıl önce

Sizi bu duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum keşke Acısu şenliğindede programı yapan yöneticilerde bukadar duyarlı olaydı. Ağasar halkı bu kadar acı varken duyarlı davranmalı diye düşünüyor. Ve sizi bu kararınızdan dolayı tebrik ediyorum ...